luni, 10 iunie 2024

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industrial din Oradea. Vizita a avut loc în urma evenimentului Zilele Carierei, ca urmare a colaborării cu succes a celor două organizații.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Alumni s-au întâlnit cu managerul și responsabilul de resurse umane ai firmei, ambii fiind, la rândul lor, absolvenți ai Universității din Oradea. Au fost discutate oportunitățile de colaborare viitoare, Astor Mueller oferind studenților și absolvenților diverse posibilități de practică, internship, part-time job și full-time job.


De asemenea, cu această ocazie, a fost semnat un contract de sponsorizare a Asociației Alumni Universitatea din Oradea, subliniind angajamentul firmei de a sprijini comunitatea academică locală.

Astor Mueller este un lider în producția și distribuția de încălțăminte de calitate. Firma este mereu în căutarea de noi talente și dorește să arate studenților și absolvenților ce multe oportunități de muncă creativă există în Oradea.

Dacă ești student sau absolvent al Universității din Oradea și îți dorești să faci parte din echipa noastră, te invităm să urmărești anunțurile noastre pentru a afla mai multe despre cum poți să-ți începi cariera la Astor Mueller.

Astor Mueller AG este o companie multinațională cu birouri în Elveția, România și India, specializată în proiectarea, dezvoltarea, producția, distribuția și marketingul încălțămintei. Fiind unul dintre cei mai importanți producători de pantofi din Europa, deținem licența globală pentru pantofi Bugatti și mărcile TT.BAGATT și SALAMANDER


Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...