marți, 23 aprilie 2024

Asociația Alumni Universitatea din Oradea colaborează cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor pentru pentru organizarea Zilelor Carierei

Oradea, 23 aprilie 2024 - Conducerea Asociației Alumni Universitatea din Oradea s-a întâlnit astăzi cu conducerea Agenției Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor pentru a discuta aspecte legate de organizarea evenimentului Zilele Carierei Alumni Universitatea din Oradea, în perioada 29-30 mai 2024 în Campusul Universității din Oradea.


Întâlnirea a fost extrem de fructuoasă, conducând la identificarea unor aspecte importante și la generarea de idei pentru ateliere și workshop-uri care vor fi organizate cu prilejul Zilelor Carierei și susținute de specialiști din cadrul AJOFM Bihor. Unul dintre workshop-urile organizate se va concentra pe măsurile active de ocupare a forței de muncă pe care absolvenții universității și studenții din anii terminali trebuie să le cunoască atunci când își planifică traseul profesional de imediat după absolvire. Un alt workshop va fi dedicat internship-ului, oportunităților oferite de legislație atât pentru studenții care urmează aceste stagii, cât și pentru angajatori și organizațiile gazdă.

Colaborarea Asociației Alumni Universitatea din Oradea cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor este esențială pentru succesul Zilelor Carierei, asigurând o abordare relevantă și actuală a tematicilor discutate. 

Asociația Alumni Universitatea din Oradea are ca direcție strategică dezvoltarea comunității absolvenților și creșterea valorii oferite comunității universitare orădene, punând accent pe legătura fundamentală cu piața muncii. Absolvenții Universității din Oradea dețin diverse roluri pe piața muncii, fiind dispuși să le utilizeze în beneficiul comunității universitare și al absolvenților. Un exemplu notabil în acest sens este cel al domnului Békési Csaba, director AJOFM Bihor, și el alumni al Universității din Oradea, de mult timp implicat activ în oferirea de valoare către membrii comunității universitare orădene. De altfel, în colectivul AJOFM lucrează foarte mulți și valoroși absolvenți ai Universității din Oradea.

Zilele Carierei Alumni Universitatea din Oradea reprezintă o oportunitate excelentă pentru studenți și absolvenți de a se conecta cu potențiali angajatori, de a afla mai multe despre diverse cariere și de a primi sfaturi valoroase pentru o tranziție reușită de la facultate la viața profesională.

luni, 15 aprilie 2024

Schimb de experiență cu colegii din Bulgaria

Schimb de experiență fructuos între Asociația Alumni Universitatea din Oradea și Clubul FEBA ALUMNI al Sofia University St. Kliment Ohridski, Bulgaria

Luni, 15 aprilie 2024, a avut loc o întâlnire online între Asociația Alumni Universitatea din Oradea și Clubul FEBA ALUMNI, al Universității din Sofia St. Kliment Ohridski.

Dorin-Cristian Coita, președintele Asociației Alumni Universitatea din Oradea, a dialogat timp de două ore cu Deyan Radev, conducătorul Clubului FEBA ALUMNI.

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...