luni, 15 aprilie 2024

Schimb de experiență cu colegii din Bulgaria

Schimb de experiență fructuos între Asociația Alumni Universitatea din Oradea și Clubul FEBA ALUMNI al Sofia University St. Kliment Ohridski, Bulgaria

Luni, 15 aprilie 2024, a avut loc o întâlnire online între Asociația Alumni Universitatea din Oradea și Clubul FEBA ALUMNI, al Universității din Sofia St. Kliment Ohridski.

Dorin-Cristian Coita, președintele Asociației Alumni Universitatea din Oradea, a dialogat timp de două ore cu Deyan Radev, conducătorul Clubului FEBA ALUMNI.





Discuția a fost o oportunitate excelentă de a împărtăși bune practici și de a învăța unul de la celălalt.

Clubul FEBA ALUMNI are o misiune nobilă: conectarea și implicarea absolvenților, promovând valorile Universității din Sofia St. Kliment Ohridski. ‍‍

Activitățile lor includ reuniuni și evenimente, servicii de carieră, programe de mentorat, strângeri de fonduri, implicarea în cauze sociale ș.a. Colegii bulgari au ca obiective dezvoltarea capacității administrative, diversificarea surselor de venituri, promovarea programului de burse, consolidarea relațiilor cu absolvenții de succes.

Experiența vastă a Asociației de Absolvenți a Universității Oxford, un partener al Clubului FEBA ALUMNI, a fost un subiect important al discuției.



Identificarea aspectelor comune și stabilirea dialogului continuu au fost rezultatele benefice ale întâlnirii.

Vizite reciproce în cadrul programelor Erasmus sunt planificate pentru a consolida colaborarea. ✈️

Întâlnirea a demonstrat importanța schimbului de experiență și a colaborării între organizațiile de absolvenți. Împreună, putem construi comunități mai puternice și oferi mai multe oportunități membrilor noștri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...