miercuri, 27 decembrie 2023

Universitatea din Oradea caută o legătură mai strânsă cu foștii absolvenți

Crișana, 26 Decembrie 2023

„Asociația Alumni a Universității din Oradea (AAUO) a avut, pe 20 decembrie, prima Adunare Generală de la reînregistrarea oficială, dublată de workshop-ul „Resurse, oportunități, conexiuni”, primul eveniment, sută la sută al AAUO.


Adunarea a avut loc în sala Consiliului de Administrație a Universității. Întrunirea membrilor a fost urmată de un eveniment care și-a propus să-i readucă pe absolvenții Universității din Oradea alături de instituția academică la care au învățat. Scopul declarat al workshop-ului: „Resurse, oportunități, conexiuni”, fiind, după cum au mărturisit gazdele, acela de a facilita primirea de noi membri în AAUO.

În raportul de activitate pe care l-a prezentat Adunării Generale a AAUO, la un an de la alegerea sa în funcție, președintele asociației, conf. univ. dr. Dorin Coita a anunțat că organizația a fost reînscrisă în registrul entităților non-guvernamentale din România, având îndeplinite toate condițiile necesare funcționării ei în deplină legalitate. Președintele AAUO a anunțat că, tot în acest interval de timp, noul sediu al asociației, alocat acesteia de conducerea Universității, a fost renovat. Dr. Adriana Borza, vicepreședinte al AAUO, a adăugat că, în aceste zile, a sosit și mobilierul necesar sediului asociației, el urmând să fie instalat, până la sfârșitul anului. Site-ul AAUO este, după cum a afirmat președintele organizației, în lucru. „Avem, până acum, fișele biografice a aproape 70 de absolvenți care fac cinste Universității din Oradea. Ele vor putea fi parcurse, în cel mai scurt timp, pe alumniuoradea.ro. Nu ne rămâne decât să sperăm că vom reuși să îmbogățim această bază de date cu și mai multe biografii ale foștilor noștri studenți, aducându-i, alături de noi, în AAUO”, a spus Dorin Coita...”

Mai multe, citiți în Crișana

https://www.crisana.ro/stiri/actualitate-2/universitatea-din-oradea-cauta-o-legatura-mai-stransa-cu-fostii-absolventi-199128.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...