duminică, 19 mai 2024

Asociația Alumni Universitatea din Oradea urmărește realizarea și dezvoltarea unei legături strategice cu piața muncii

Proiectul Zilele Carierei este unul dintre proiectele Asociației Alumni Universitatea din Oradea prin care urmărește realizarea și dezvoltarea unei legături strategice cu piața muncii. 

Partenerii AAUO

Asociația Alumni Universitatea din Oradea realizează acest proiect în colaborare cu 

  • Centrul de Servicii privind Cariera, Universitatea din Oradea
  • AJOFM Bihor, 
  • Asociația ASIO - Asociația Studenților Ingineri din Oradea
  • AIESEC Oradea

Multe activități și proiecte pentru piața muncii

Asociația Alumni Universitatea din Oradea organizează întâlniri consultative cu angajatorii relevanți din regiune, care sunt invitați periodic în universitate pentru a-și exprima puncte de vedere referitoare la provocările și cerințele angajatorilor în legătură cu forța de muncă pe care universitatea o formează. Asociația Alumni Universitatea din Oradea stabilește parteneriate cu potențiali angajatori - entități publice și private, organizează conferințe și ateliere de lucru pe managementul carierei pentru a facilita interacțiunea directă între studenți, absolvenți și angajatori și studii de follow-up pentru a analiza inserția pe piața muncii a absolvenților și pentru a îmbunătăți continuu procesul de comunicare și colaborare.

Asociația Alumni Universitatea din Oradea urmărește îmbunătățirea procesului de comunicare dintre universități, studenți, absolvenți și angajatori, esențial pentru ca fiecare dintre actorii implicați să își îndeplinească obiectivele stabilite și pentru a corela oferta educațională cu cerințele pieței muncii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...