joi, 21 decembrie 2023

Cronica evenimentului Alumni UO - Conexiuni și oportunități.

Miercuri, 20 decembrie 2023 a avut loc evenimentul Alumni UO - Conexiuni și oportunități.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Director al Asociației Alumni Universitatea din Oradea (AAUO) cu ocazia Adunării Generale anuale. 

Pe lângă membrii și simpatizanții AAUO, au mai participat și reprezentanții facultății Universității din Oradea, absolvenți ai universității și reprezentanți ai mediului de afaceri și comunității locale.

Am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine și să discutăm despre dezvoltarea relațiilor cu absolvenții. Toți participanții au fost de acord cu faptul că avem la Oradea, în țară și în lumea largă o comunitate puternică de absolvenți care continuă să crească și să se implice în viața universitară. Cu aceștia ne dorim să menținem un dialog deschis și să construim împreună viitorul relațiilor noastre academice

În cadrul evenimentului, s-a discutat despre relația AAUO cu reprezentanții alumni ai facultăților Universității din Oradea, despre modelele de bune practici în activitățile facultăților cu adresabilitate către absolvenți, despre contribuția AAUO la dezvoltarea comunității academice și a conexiunilor cu mediul economic și social, cu piața muncii, la promovarea imaginii și prestigiului Universității din Oradea în rândul angajatorilor și al comunității locale și încă multe alte subiecte. 

Am fost încântați să vedem că există o dorință reală de colaborare între AAUO și facultățile universității pentru a consolida legăturile cu absolvenții. 

Mulțumim din suflet celor care au fost prezenți și au adus o energie pozitivă în sala de evenimente.

Dedicația Asociației Alumni Universitatea din Oradea este aceea de a construi o rețea puternică de absolvenți care să susțină excelența academică și profesională a tuturor membrilor comunității noastre.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...