miercuri, 20 decembrie 2023

Invitație la eveniment „Alumni UO- conexiuni și oportunități”, miercuri 20 dec 2023, orele 16-17

Stimați responsabili pentru alumni ai facultăților Universității din Oradea,

Dragi membri ai comunității AAUO, studenți, absolvenți, reprezentanți ai universității, mediului de afaceri și comunității locale,

Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul nostru special, „Alumni UO- conexiuni și oportunități”, care va avea loc Miercuri, 20 decembrie 2023, între orele 16-18, în sala Erasmus, etajul I al Corpului J, vizavi de sala Consiliului de Administrație, la Universitatea din Oradea.

Evenimentul este conceput pentru a aduce împreună membrii importanți ai comunității academice și ai AAUO, responsabilii pentru alumni ai facultăților Universității din Oradea, precum și alte persoane interesate din mediul academic, de afaceri și comunitatea locală.

Agendă evenimentului:

  1. Deschidere
  2. Prezentarea obiectivelor UO în relațiile cu absolvenții săi
  3. Discuții pe teme:

  • Relația AAUO cu reprezentanții alumni ai facultăților Universității din Oradea
  • Modele de bune practici în activitățile facultăților cu adresabilitate către absolvenți
  • Contribuția AAUO la dezvoltarea comunității academice și a conexiunilor cu mediul economic și social, cu piața muncii
  • Contribuția AAUO la promovarea imaginii și prestigiului Universității din Oradea în rândul angajatorilor și al comunității locale

Organizatori: Evenimentul este organizat de Consiliul Director al AAUO, în colaborare cu studenți și absolvenți ai Universității din Oradea, precum și cu reprezentanți ai universității, cu sprijinul mediului de afaceri și a  comunității locale.

Vă invităm să vă alăturați discuțiilor, să împărtășiți idei și să contribuiți la definirea unei strategii clare pentru dezvoltarea relațiilor instituționale ale Universității din Oradea cu absolvenții săi. Prin intermediul acestui eveniment, vom avea ocazia să identificăm noi parteneri și oportunități de colaborare, consolidând astfel legăturile dintre universitate, absolvenți și comunitate.

Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a împărtăși experiențe și a contribui la consolidarea conexiunilor noastre și a oportunităților pentru viitorul nostru comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Firma Astor Mueller- partener al Asociației Alumni Universitatea din Oradea

Astăzi, 10 iunie 2024, reprezentanții Asociației Alumni Universitatea din Oradea au vizitat sediul firmei Astor Mueller din parcul industria...